top of page

Over

Pure Interiors & Styling

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Wies Classens en sinds 2009 ben ik eigenaresse van Pure Interiors & Styling. Dit jaar bestaan we al weer 10 jaar!

Nog steeds ben ik met veel passie elke dag bezig met interieuradvies en styling. Pure Interiors & Styling  is ontstaan doordat ik 12 jaar lang heb gewerkt in het bedrijf van mijn vader die meubelfabrikant was. Bij mijn vader leerde ik natuurlijk alles over het vak, maar het liefste was ik bezig met presenteren van de meubelen, het inrichten en stylen van zijn showroom en later ook de stands tijdens beurzen, hier kon ik me helemaal uitleven!

Op een gegeven moment  werd me gevraagd om de inrichting van een winkel te verzorgen en zo kwam van het een het ander… dit was wat ik graag wilde!; creatief bezig zijn en met prachtige kleuren, stoffen en materialen werken, advies geven, stylen…..  Ik besloot om voor mezelf te beginnen…Pure Interiors & Styling was een feit.

PURE staat voor puur en eerlijkheid, zowel in het advies als in de materialen en producten.

 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken want niets is zo leuk om samen met mensen een interieur te creëren waarin ze zich echt thuis voelen.                                                               

Met warme groet,

Wies

FB_IMG_1505154156605 (002).jpg
bottom of page