top of page

Werkwijze

Pure Interiors & Styling

Als u denkt aan een nieuwe inrichting van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte maar u twijfelt over kleuren of over te kiezen stijl dan maak ik voor u graag een analyse van uw smaak en voorkeuren. Graag wil ik u helpen om uw droominterieur te realiseren. Dit kan door een totale styling of misschien al door een paar kleine veranderingen.

Als eerste inventariseer ik de wensen van de klant. Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over uw interieur en eventuele aanpassingen, plan ik het liefste  een  vrijblijvend en informatief gesprek bij u thuis. Voor interieuradvies/ styling is het natuurlijk van belang een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat uw wensen zijn. Wat is voor u belangrijk? welke stijl, welke sfeer. Op uw locatie kan ik het beste de bestaande sfeer proeven  en aldaar ontstaan er ideeën  over eventuele kleuren, materialen en aanpassingen waarmee de gewenste sfeer bereikt kan worden.

Nadat de wensen duidelijk in kaart zijn gebracht begin ik met het maken van een plan. Als interieuradviseur/ styliste visualiseer ik een sfeer graag aan de hand van een moodboard zodat u kunt beoordelen of de betreffende sfeer bij u past. Ik verzamel stalen, zoals materiaal,verf,stofstalen etc. om u zo een duidelijk mogelijk beeld te kunnen geven van mijn voorstel.

Mijn doelstelling is dat uw interieur het jasje wordt dat past en dat het de persoonlijkheid uitdrukt van de mensen die er gaan wonen. Dat je huis een plek is waar je thuis komt en waar je jezelf kunt terugtrekken. Een plek die moet voelen als een warme deken, comfortabel is en die een stuk van jouw persoonlijkheid uitstraalt.

Pure Interiors & Styling geeft u puur en eerlijk advies!

bottom of page